(ВІДЕО) На Буковині правопорушники влаштували квест прикордонникам. Прикордонники перемогли.

НАЗАД
11 червня 2022 12:37

Завдяки випереджувальній інформації оперативників Чернівецького загону прикордонники затримали громадян України, які намагалися у незаконний спосіб перетнути кордон.

П’ятьох чоловіків вчора пообідді виявив наряд відділення «Нижні Петрівці» відділу «Красноїльськ». Невідомі прямували в бік кордону. На підступах до держмежі чоловіки розділилися на дві групи. Одну з яких прикордонники затримали за 350 метрів від кордону, іншу – за 200 метрів. Під час спроби затримати порушників кордону, ті вдалися до втечі. Однак, попереджувальні постріли втікачів зупинили. Згодом з’ясувалося, що затримані є мешканцями Херсонської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Інші двоє громадян України зізналися, що є мешканцями прикордоння – населеного пункту Красноїльськ, до того ж один із чоловіків виявився неповнолітнім. Хлопця передали батькам та повідомили їм про здійснене правопорушення.

Затриманих доставили до прикордонного підрозділу для притягнення до відповідальності за ст.204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП.

Щодо буковинця, який імовірно є організатором цієї «мандрівки» – на нього складено протокол про адмінправопорушення за злісну непокору, ст. 185-10 КУпАП. Також, стосовно цієї особи направлено повідомлення Нацполіції, оскільки в його діях вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси